Rólunk

Cégünk kis- és középvállalkozások igényeire szabott, 3,5t és az alatti járművekre specializált GPS nyomkövető szolgáltatás nyújt.

Versenytársainkhoz képest a legjobb ár-érték arányban, a KKV cégek számára is megfizethető havidíjas konstrukciót kínálunk. A piaci normáktól eltérően nálunk magas belépési költségek nélkül is igénybe vehető a szolgáltatás (díjmentes GPS és CAN eszköz opció is választható).

Büszkék vagyunk rá, hogy nyomkövető szoftverünk 100%-ban saját fejlesztés, innovatív, hiánypótló funkciókkal, amit ügyfeleink kéréseire/igényeire folyamatosan házon belül fejlesztünk.

FLEETware üzletágunk mögött a több, mint 18 éves informatikai vállalat, az ITware Kft. áll. Sikerünk záloga az, hogy cégünk 2001 óta elsősorban egyedi szoftverfejlesztéssel foglalkozik, de tevékenységünk az üzleti tanácsadástól az új rendszerek fejlesztésén és kialakításán át az üzemeltetésig felöleli a teljes informatikát.

Irodánk székhelye Budapesten, a XI. kerületben található, itt dolgoznak a fejlesztő mérnök kollégáink a szoftver további egyedi funkcióin, hogy a legjobb szolgáltatást tudjuk nyújtani a telematikai piacon.

Műszerész, ügyfélszolgálatos, pénzügyi és értékesítő kollégáink Martonvásáron dolgoznak. Itt történik a GPS nyomkövetők egyedi konfigurálása is és innen segítünk ügyfeleinknek a felmerülő kérdéseikben is.

Számunkra valóban Partnereink elégedettsége a legfontosabb, mert mi nem csak egy nyomkövető eszközt árulunk, hanem egy olyan adminisztrációt segítő, teljes céges flottára és vállalkozásra rálátó megoldást, ami segíti a vállalkozása mindennapjait!

Csapatunkat bármilyen kérdésben tudja keresni, segítünk, hogy a legtöbbet tudja kihozni céges járműveiből!

Miért minket válasszon?

  1. Mert 100% magyar tulajdonú, pénzügyileg stabil és megbízható üzleti partner vagyunk
  2. Mert 2001 óta foglalkozunk egyedi szoftverekkel, így saját terméket nyújtunk Önnek
  3. Mert nemzetközi és hazai referenciákkal rendelkezünk, flottakövető megoldásunkat több száz KKV használja megelégedéssel
  4. Mert szállítmányozási szaktudással rendelkező kollégáinkkal folyamatosan fejlesztjük termékünket ügyfeleink bevonásával
  5. Mert olyan egyedi, innovatív funkciókat nyújtunk, amire valóban szüksége van és másnál nincs
  6. Mert elsőként nálunk tud online, könnyedén rendelni nyomkövető szolgáltatást
  7. Felesleges papírmunka nélkül tud szerződni velünk, akár hűségidő nélkül is
  8. Többletköltség nélkül, már online is ki tudja fizetni választott szolgáltatását
  9. Mert több, mint 30 beszerelő pont közül tud választani, így akár már három munkanapon belül beszerelésre kerülhet GPS eszköze!
  10. Mert 100% elégedettségi garanciát vállalunk!

Ügyfeleink véleménye a teljesség igénye nélkül:

„A mobilapplikáció nagyon tetszik, egyszerűen, egy gombnyomással látom hol vannak a járműveim.” Betonkorr 95 Kft., Szabados Gergely (Ügyvezető)

“…vagyonvédelmi funkciója is jelentős, hiszen nyomon követhető az összes jármű pillanatnyi helye, haladási sebessége” 4Dent Kft., Biró Attila

“…Pontosan látom, hogy a traktorom végzett-e az aznapi feladataival.” Serestyén Zsolt

“…Az új mobil applikációban a döntéshozáshoz szükséges minden információhoz azonnal hozzáférünk!” Yosemite Bt

Kiemelten fontosnak tartjuk a társadalmi felelősségvállálást, éppen ezért évek óta támogatjuk a Látó-Tér Alapítványt.  Kiemelten közhasznú szervezet, mely többségében rehabilitációs jellegű programmal és szolgáltatással segíti a látássérült embereket az informatika, a sport és a művelődés terén.

Tavaly karácsonykor a FLEETware járműkövető szolgáltatást felajánlottuk a Rex Kutyaotthon alapítvány részére, teljesen díjtalanul. Ezzel szerettük volna támogatni és segíteni az alapítvány dolgozóinak fáradalmas és önzetlen munkáját.

Dr. Koleszár István, az alapítvány igazgatója boldogan fogadta el a felajánlásunkat és személyesen járt közben, hogy minél hamarabb beszerelhessük a nyomkövető eszközöket. „Az állatok függnek tőlünk és számítanak ránk. Ne hagyjuk őket cserben!”

Bízunk benne, hogy minden felhasználónkat jó érzéssel tölti el, hogy a FLEETware több egy szolgáltatásnál, és kérjük, amennyiben megtehetik, ajánlják fel adójuk 1%-át az általunk is támogatott szervezetek valamelyikének.

Tegyen egy próbát velünk, 100% elégedettségi garanciát adunk!

Próbálja ki, milyen lenne, ha teljes rálátása lenne a céges járművekre és sofőrjeikre! Tudjuk, hogy GPS nyomkövető megoldásunkkal Ön gyorsabban tud reagálni ügyfelei igényeire, hatékonyabbá tudja tenni a járművei kihasználtságát. Segítünk, hogy vállalkozásában azokkal a feladatokkal tudjon foglalkozni, amelyek profitot termelnek.

Rendelje meg bátran webáruházunkban a szolgáltatást, hiszen a szerződéskötés, a fizetés, a számlázás online is tudja intézni! Irány a webshop!

Amennyiben még van kérdése, keressen minket bizalommal és kollégáink segítenek a választásban!

Telefon: +36 (30) 207-3416 | +36 (30) 477-6033
E-mail: info@fleetware.hu

Ügyfélszolgálat