Hírek

Miben tudunk segíteni

Új fejlesztések a magyar fuvarozásban: A FLEETware megoldásai

2023. november 9.

A Gazdaságfejlesztési Minisztérium bejelentette legújabb intézkedéseit a magyar fuvarozási ágazat erősítése érdekében. A kormányzati támogatásnak köszönhetően háromszorosára emelkedik a visszaigényelhető jövedéki adó literenkénti összege, amelyben a FLEETware a segítségére siet.

Ellopták az egyik képünket!

2023. augusztus 31.

Az utóbbi időben szembesültünk azzal a kellemetlen helyzettel, hogy az egyik versenytársunk egy, a FLEETware-hez készült képet használt fel a saját honlapján. Ez nemcsak az erőfeszítéseinket és a kreatív munkánkat veszi semmibe, de a tisztességtelen verseny miatt is aggodalmat kelt bennünk.

Hogyan működik a járműkövetés?

2023. július 12.

Sokan nem is tudják pontosan, milyen feladatokra is lehet jó egy GPS alapú járműkövetés. Egy modern járműkövető rendszernek rengeteg előnye, felhasználási módja és költségcsökkentési lehetősége van, és most ezeket mutatjuk be pár példában, hogy ön is megtudja miért érdemes minket választania.

Személyautó nyomkövetése profiktól

2023. június 30.

Járműkövető szolgáltatással személygépjárművei minden adatához valós időben hozzáférhet. Egyszerűen lehívható kimutatásainkkal könnyen mérheti munkatársai hatékonyságát és járművei kihasználtságát. Ezenfelül könnyen kiszűrheti a túlfogyasztást, a jogosulatlan magánhasználatot és a pazarló vezetési stílust is, amivel Ön a költségei akár 10-20%-át is megtakaríthatja.

Teherautó nyomkövetése profiktól

2023. június 7.

Nyomkövető szolgáltatással tehergépjárművei minden adatához valós időben hozzáférhet. Egyszerűen lehívható kimutatásainkkal könnyen mérheti munkatársai hatékonyságát és járművei kihasználtságát. Ezenfelül könnyen kiszűrheti a túlfogyasztást, a jogosulatlan magánhasználatot és a pazarló vezetési stílust is, amivel Ön a költségei akár 10-20%-át is megtakaríthatja.

Ezt mondja ChatGPT a járműkövetésről

2023. május 12.

Mostanában igazán felkapott téma lett a mesterséges intelligencia, azon belül is a ChatGPT nevű mesterséges intelligencia. Az alábbiakban megpróbáljuk összefoglalni, hogy mi is ez, aztán pedig megkérdezzük, mit is gondol a járműkövetésről

Hogyan működik a sebességmérés?

2023. április 12.

Eléggé elterjedt nézet, hogy az autók sebességmérőjének nem lehet hinni, hagyatkozzunk inkább a GPS értékeire, az mindig pontos. Elöljáróban csak annyit, hogy a GPS ugyan majdnem mindig pontosabb, de az sem nyújt 100%-os megbízhatóságot.

Figyelem Székesfehérvár!

2023. március 16.

Nagy örömhírt jelenthetünk be, mivel sikeresen szerződtünk egy új szervízponttal, nem máshol, mint a gyönyörű Székesfehérváron. Így mostantól aki olyan professzionális járműkövető szolgáltatást szeretne, mint a FLEETware, annak nem kell hosszú utakra indulnia egy-egy beszerelés miatt, hiszen helyben tudunk szervízpontot biztosítani, ráadáasul most extra kedvezménnyel!

Motorba szerelhető gps

Kedvezményes lehetőség motorosoknak!

2023. február 28.

Motoroknál az egyik legnehezebben megoldható feladat a biztonságos tárolás, akár otthon akár egy túra alkalmával. A FLEETware segít ebben, ahogy számos más területen is kényelmet nyújt. Elhoztuk a motorosoknak is a nyomkövető szolgáltatásunkat sok izgalmas funkcióval és új eszközünkel, ráadásul most bevezető kedvezményes áron!

Hatékony munka

3 technika a hatékony munkavégzés támogatására

2023. február 3.

Bár folyamatos kihívás a munkavégzés idejének ellenőrzése, nem érdemes és nem is lenne hatékony percről percre figyelni a kollégákat. Meg kell találni azt a középutat, ahol a dolgozó is elfogadja és belátja, hogy a vállalkozás a jövőbeni működése és hatékonysága érdekében ellenőrzi a munkavégzését anélkül, hogy gátolná a feladatvégzésben, vagy többlet adminisztrációs terhet róna rá. Az alábbi 3 funkciónk kifejezetten hasznos ilyen esetekre.