Impresszum

A FLEETware járműkövető rendszer a ma elérhető legfrissebb technológiákat alkalmazza, használatával a céges- vagy a magán járműflotta minden járműve a nap 24 órájában monitorozható és nyomon követhető, számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon egyaránt. Országos szervizhálózatunknak köszönhetően akár már a megrendelés másnapján be tudjuk szerelni a nyomkövető eszközt járműveibe.          

FLEETware.hu honlap az ITware Kft. tulajdona.
Székhely: 1117 Budapest, Budafoki út 209.
Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-73307/2014.
Kereskedelmi nyilvántartási szám: 4001-1-B/2014 .
Telefon: +36 (30) 2073-416 | +36 (30) 4776 033
E-mail: fleetware@itware.hu

Az ITware Kft. és a FLEETware.hu magára kötelezőnek ismeri el a Tartalomszolgáltatási Kódexet és társszabályozásban aláveti magát az MTE eljárásának. A szerkesztők az etikai kódexben foglaltak szerint végzi munkáját.

A FLEETware.hu adatbázisai vonatkozásában mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése az ITware Kft-t illet meg.

A FLEETware.hu honlapon felhasznált hírek és fotók szerzői jogvédelem alatt állnak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni. A FLEETware.hu és a ITware Kft. a megjelentetett művek(fotók, szövegek) írásbeli engedély nélküli felhasználását a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. tv. 36. § (2) alapján megtiltja.