Válasszon csomagjaink közül!

A
Alap csomag
Nettó 2.490 Ft-tól
 • Térképes alapfunkciók (Google Maps, címjegyzék, POI-k…)
 • Jármű és sofőr adatok kezelése
 • Riportok, kimutatások készítése (Menetlevél, kilométerkimutatás stb.)
 • Historikus adatokhoz való korlátlan hozzáférés és ezek térképen való megjelenítése
 • Útvonaltervező és riasztási lehetőségek
Bővebben... Irány a webshop!
P
Plusz csomag
Nettó 2.990 Ft-tól
 • Teljes ALAP csomag
 • Mobil applikáció
 • Sofőrazonosítás
 • Hivatali/Magánút elválasztás
 • NAV felé elszámolható menetlevél
 • Flotta szintű statisztikák
 • Üzemóra adatok
Bővebben... Irány a webshop!
E
Extra csomag
Nettó 3.490 Ft-tól
 • Teljes PLUSZ csomag
 • Üzemanyag fogyasztás és tank telítettségi szint mérés
 • Gázpedál pozíció állás figyelés
 • Pontos megtett út és sebesség mérés
 • Üzemanyag fogyasztási riport készítése (összes fogyasztás, átlagfogyasztás)
 • Területi riasztások (ki- és belépésekről értesítés)
Bővebben... Irány a webshop!

Alap csomag

Akár 19.990 Ft megtakarítás 3 év hűségidő vállalása esetén!

A térkép segítségével Ön mindig pontosan tudhatja, hogy járműve mikor hagyta el a telephelyet, mikor érkezik meg a célállomásra, illetve a térkép segítségével pontosan kiszámíthatja, mennyi időre van még szüksége sofőrjének, hogy elérje a célállomást.

Az OpenStreetMap-nek köszönhetően egyértelműen kirajzolódik a Föld valamennyi utcája úgy, hogy a házszámokat is jól láthatóan kirajzolja. Ezeket a címeket házszámra pontosan képes megjeleníteni a rendszerünk a kimutatásokban.

A járművek automatikus követése funkcióval Ön folyamatosan szem előtt tarthatja a követett gépkocsit, az mindig a monitor közepén jelenik meg.

Lehetőség van több járművet is folyamatosan figyelni, ilyenkor a rendszer mindig úgy nagyít/közelít, hogy a képernyőn az összes bejelölt jármű egyszerre látható legyen. Ennek segítségével azonnal tudhatja, ha a járműve megérkezett a célállomáshoz.

A járművek ikonjának színe változik aszerint, hogy mozog vagy áll a gépkocsi. Erre az ikonra kattintva azonnal fontos információkhoz juthatunk, például a gépkocsi pillanatnyi sebességével, vagy a GPS koordinátákkal kapcsolatban. Ez az ikon változtatható aszerint, hogy Ön a nyomkövető rendszert milyen gépkocsiba szerelteti be. Lehetőség van beállítani traktor, személygépkocsi, illetve teherautó ikont is.

A bal felső sarokban található egy „rendszám” gomb, amire ha rákattint, a térképen megjelenített járművek alatt kirajzolódik minden gépjármű rendszáma. Ennek a funkciónak a segítségével Ön könnyedén meg tudja különböztetni a GPS nyomkövetővel ellátott gépjárműveit.

FLEETware GPS-es járműkövető rendszer segítségével ön rengetegféle, a megtett úttal kapcsolatos kimutatást készíthet.

Lekérhet kilométer kimutatásokat, amiknek a segítségével pontos, napra lebontott információt kaphat arról, hogy aznap hány kilométert tett meg a jármű. Ezt egy excel fájlként tudja letölteni, ahonnan szabadon kinyomtathatja, szerkesztheti azt.

Az útvonal-kimutatásunk a címeken, és a megtett kilométereken felül, információkkal szolgál a várakozás, parkolás idejéről is.

Az útvonal-kimutatásunk a legösszetettebb riportunk. Ötvözi a kilométer kimutatást és a menetlevél valamennyi információját is. Tartalmazza az összes érintett címet időpontokkal. Megmutatja, hogy két megállási pont között mennyi idő telt el, hány kilométert tett meg az autó. Továbbá a rendszer a parkolásokat és a megállásokat is jelzi, így Ön pontos adatokat kaphat arról, hogy adott címen mennyi ideig állt meg a gépkocsivezető.

Minden kimutatásunk megjeleníthető a rendszeren belül, illetve mindegyiket le lehet tölteni excel, vagy pdf formátumban, aminek köszönhetően Ön tovább szerkesztheti azokat, vagy akár ki is nyomtathatja a kimutatásokat. Vitás esetekben döntő bizonyíték lehet egy ilyen riport.

Költségelszámolásban, az adminisztráció egyszerűsítésében és a munkahelyi visszaélések kiszűrésében segíthetnek Önnek a testre szabható kimutatásaink.

Szoftverünk évekig képes tárolni az adatokat, így Ön akár a több hónappal ezelőtti kimutatásokat is lekérheti egyszerűen és gyorsan.

Lekérhet elektronikus menetlevelet, ami egy napra, címre, házszámra pontosan képes megmondani merre járt a járműve, milyen pontokon állt meg és meddig tartózkodott ott.

A dokumentum legalján összesítve megjeleníti az aznap megtett összes kilométert, azt hogy aznap mikor indult el először a gépjármű és azt, hogy mikor állt le utoljára.

Ebben az elektronikus menetlevélben rengeteg mező kézzel módosítható, átírható. Például, ha nem ad meg sofőrt, azt utólag beírhatja a rendszeren belül. Hozzáfűzhet még egyéb megjegyzéseket is a menetlevélhez.

A FLEETware flottakövető szolgáltatás képes kezelni valamennyi, a járművel és a sofőrrel kapcsolatos adatot. Ilyenek például: autó típusa, rendszám, sofőr neve, telefonszáma, műszaki vizsga lejáratának dátuma, tankkapacitás, teherbírás, forgalmi engedély érvényességének ideje, átlagfogyasztás stb.

Az adatokat megfelelően kitöltve, a rendszeren belül Ön mindenhez egy helyen hozzáférhet. Ha bármilyen gépkocsival kapcsolatos adatra szüksége lenne, többé nem kell külön előkeresgélnie az okmányokat, hanem egyszerűen csak be kell lépnie a rendszerbe és egy helyen megtalál minden fontos információt.

Nem csak a gépjárművel kapcsolatos, de a sofőrökkel kapcsolatos adatokat is tudja kezelni a rendszer. Megadható a sofőr neve, telefonszáma, jogosítványának lejárati dátuma és még egyéb megjegyzéseket is tud hozzáadni a sofőrjeihez.

A FLEETware GPS nyomkövető rendszeren belül beállíthatóak riasztások. Ezek egy előre meghatározott e-mail címre, vagy telefonszámra küldenek szöveges üzenetet, amiben figyelmezteti Önt, hogy valamelyik okmány érvényessége hamarosan lejár. Lehet ez jogosítvány, forgalmi, zöldkártya, vagy akár autópálya matrica is.

Ha már egy, a lejárat miatt kirótt bírságot ki tud védeni a rendszerünk segítségével, már megérte előfizetnie a FLEETware nyomkövető szolgáltatásra.

Lehetőség van csoportok létrehozására. Egy csoportba több járművet és több sofőrt is felvihet, tovább egyszerűsítve ezzel az elszámolást és az adminisztratív munkát.

A rendszerbe felvitt sofőröket és járműveket pár kattintással össze tudja párosítani. Így az sem okozhat problémát, ha ugyanazt a gépjárművet több különböző sofőr vezeti. A kimutatásokban mindig az összepárosított sofőr-gépjármű jelenik meg.

A FLEETware GPS alapú flottakövető rendszer használatával lehetőség nyílik POI pontok, azaz hasznos helyek, érdekes pontok megadására. Ennek lényege, hogy a flottakövető alkalmazás felhasználóbarát felületén néhány kattintással lehetőség nyílik olyan járműkövetés szempontból fontos helyek kitűzésére, melyek a flottamenedzser számára értékes támpontot nyújthatnak a gépjármű aktuális pozíciójának meghatározása céljából.

Ilyen gépjárműkövetés számára érdekes pontok lehetnek például a szállítmányozó cég telephelyei, szállítmányozási célpontok, illetve érintett átrakóhelyek. A felületen ezeket megjelölve, az adott járművet jelző ikonnal együtt a diszpécser kolléga már térképes nézetből is megállapíthatja, hogy a tervezetthez képest a jármű merre jár úti céljaihoz képest.

Amennyiben változtatna az útvonalon, felületünkről is tud sms-t küldeni kollégájának nagyon kedvező áron. Az sms küldési funkció csak a PLUS és EXTRA csomagban érhető el.

A Geofencing vagyonvédelmi funkciónak köszönhetően Ön mindig biztonságban tudhatja járművét, szállított áruját, vagy csak azonnali információt kaphat, ha járműve belépett vagy kilépett a riasztási zónából.

Ezzel a funkcióval beállíthat tetszőleges nagyságú zónát, amit ha átlép a jármű, a rendszer SMS, push üzenet, illetve e-mail riasztást küld egy előre beállított e-mail címre vagy telefonszámra. Ezeket a megtörtént riasztásokat a rendszer elmenti, így Ön visszakeresheti őket az esetleges nézeteltérések tisztázására.

Ezzel a funkcióval létrehozhat  szabadon rajzolt területet is. Ugyanúgy kell beállítani riasztásokat a területre történő be- vagy kilépésre és Ön azonnal tudomást szerezhet arról, hogy mikor érték el, vagy hagyták el a területet a gépjárművek.

Geofencing funkcióval létrehozhat tiltott területeket, vagy a célállomást is körbevonhatja, így Ön azonnal értesül róla, amint a járműve elérte a bekerített zónát!

A felületen elérhető útvonaltervező segítségével minden eddiginél egyszerűbben tervezheti meg a gépjármű optimális útvonalát. Megoldásunk a Google útvonaltervezőjével van összekapcsolva, aminek köszönhetően felajánlja a Google javaslatait és folyamatosan frissíti az elérhető címjegyzéket és funkcionalitást.

Az útvonaltervezővel minden megtenni kívánt kilométert pontosan megtervezhet, így autói mindig a legoptimálisabb útvonalon közlekedhetnek. Ezzel rendkívül magas üzemanyagköltség megtakarítást érhet el.

A forgalomfigyelő kiszámolja a kiinduló- és a végpont közötti pontos távolságot és a várható menetidőt, figyelembe véve az aktuális forgalmi információkat is. Így a funkcióval együtt a sofőr könnyedén elkerülheti a dugókat, pénzt és időt megspórolva ezzel.

Plusz csomag ( Teljes ALAP)

Akár 19.990 Ft megtakartás 3 év hűségidő vállalása esetén!

Mobilapplikációnk elérhető a három legtöbbet használt platformon: Android, IOS és Windows Phone.

Mobil applikációnkkal akár kávézás közben is ellenőrizheti, merre járnak gépjárművei. Megmutatja, hogy gépjárművén van-e gyújtás, mennyivel halad, mikor kell tankolnia.

Használata rendkívül egyszerű, senkinek sem okozhat problémát. Ezzel a kiegészítő szolgáltatásunkkal Önnek már számítógép előtt sem kell lennie, hogy valós idejű információhoz jusson a követett járműveit illetően.

A program kiválóan alkalmas autóban való használatra, de akár túrák, sporttevékenységek közben is hasznos lehet. Lényege, hogy asztali számítógép nélkül is el tudja érni a rendszerünket. Korszerűsítjük a munkavégzését!

A nyomkövetés mellé igényelhető SMS szolgáltatás is. Ezzel tovább csökkentheti céges költségeit, mivel egy SMS ára külföldön is csak 15 Ft-ba kerül. Nem csak a sofőröknek, hanem bárkinek küldhet SMS-t a szolgáltatásunk segítségével, így ennek a funkciónak a felhasználása nem merül ki a céges kereteken belül, magán célokra is költséghatékonyan lehet használni.
Lehetőség van egy mágneskulcs segítségével automatikus sofőrazonosításra is. Ehhez szükség van egy olvasó beszerelésére. Ezt a gépjármű műszerfalán helyezik el és ehhez kell odatartani a sofőrazonosító mágneskulcsot.

Ez a funkció elsősorban akkor hasznos, ha egy járművet több sofőr is használ. Indításkor a mágneskulcs automatikusan hozzárendeli a járműhöz az aktuális sofőrt, így Önnek nem kell erre külön időt szakítani, a rendszer elvégzi ezt Ön helyett. A sofőrök nevei automatikusan felkerülnek a menetlevelekre is.Ennek a megoldásnak köszönhetően egyszerűen visszakereshető ki, mikor, hol, mennyit használta a gépkocsit.

Ezeknek az adatoknak köszönhetően egyszerűsödik a bér- és  költségelszámolás.

Sofőrazonosítási funkciónk vagyonvédelemre is használható. Be tudjuk állítani, hogy a mágneskulcs használata nélkül ne tudják elindítani az autót.

Azt is be tudjuk állítani, hogy ha valaki elindítja az autót sofőrazonosítás nélkül, akkor erről az eseményről a rendszer riasztást küldjön. Ennek az SMS-en vagy e-mailen, vagy push üzeneten keresztül kiküldött riasztásnak köszönhetően, amit egy előre beállított címre küld ki, Ön azonnal tudni fog róla, ha illetéktelen személy használja a gépjárművet.

Gondoljon csak bele, a mi havidíjunk pár ezer forint, a gépjármű, amit megvédünk, több millió forintot ér. Ne várja meg, míg beüt a baj, előzze meg azt a FLEETware GPS nyomkövetés segítségével!

Lehetőség van egy kapcsoló beépítésére is, aminek köszönhetően könnyedén elválasztható a jármű magán, illetve céges célokra történő használata.

Ez egy nagyon egyszerűen működő kétállású kapcsoló, aminek a segítségével egyszerűsíthetőek az elszámolások. A kapcsoló egyik állása jelenti a hivatali utat, a másik állás a magánutat.

Elsősorban olyan sofőröknek ajánljuk ezt a megoldást, akik amellett, hogy a céges tulajdonú gépjárművel dolgoznak, a munka végeztével magán célra is használhatják azt. Ilyenek például az üzletkötői járművek.

Ennek az egyszerű kapcsolónak a segítségével rendszerezheti a kimutatásokat. Pontos elszámolásokat készíthet a magáncélú és a céges okból megtett utakról, aminek köszönhetően tovább csökkenti a költségeket.

A gépkocsikba beépíthetőek különböző szenzorok is, amik további fontos információkat nyújthatnak a járműről.

Ilyenek például: hőmérséklet vagy páratartalom mérő szenzor, ajtónyitás/raktérnyitás érzékelő szenzor, vagy akár pánikgomb is beszerelhető.

Ezekkel a szenzorokkal Ön mindig biztonságban tudhatja gépjárművét, szállított áruját, vagy sofőrjét. Rendszerünk e-mail, push üzenet, vagy SMS figyelmeztetést küld, ha a mért értékek eltérnek a kívánt értéktől, vagy ha riasztást érzékel.

Ajtónyitás/raktérnyitás érzékelő szenzorunkat elsősorban a fuvarozott áru megvédésre ajánljuk. Szöveges üzenetben figyelmeztet a rendszer, ha kinyitják a szenzorral felszerelt ajtókat.

pánikgomb a sofőrt, a járművet és a szállított árut hivatott megvédeni.

Hűtött árut szállító autóknál elengedhetetlennek tartjuk a hőmérséklet mérő szenzor beépítését a hűtőtérbe. Mindig pontos, megbízható adatot kaphat arról, hogy a raktérben milyen hőmérséklet uralkodik. Beállíthat minimum és maximum határt, amiket ha a raktérben uralkodó hőmérséklet elér, a rendszer azonnal figyelmeztetést küld e-mailben, vagy SMS-ben. Ennek a szenzornak a segítségével megakadályozhatja azt, hogy tönkremenjen szállított áruja.

Az immobilizer pontos fordításban indításgátlót jelent, mely egy elektronikus biztonsági eszköz a jogtalan felhasználókkal szemben.

Működése rendkívül egyszerű: beépítünk a gépjárműbe egy relét, amit rákötünk a gépjármű önindítójára. Ez az indításgátló relé nem engedi beindítani a gépjárművet, amíg az autóhoz tartozó azonosító kulcsot hozzá nem érintik a leolvasóhoz.

A szolgáltatás beépíthetőségéről és áráról érdeklődjön kollégáinknál!

Extra csomag (Teljes PLUSZ)

Akár 34.990 Ft 3 év hűségidő vállalása esetén!

Extra csomagunk tartalmazza a teljes Alap és Plus csomagbeli funkcionalitást, ezt egészítjük ki teljeskörű járműadat begyűjtéssel CAN olvasó beépítésével.
Ezeket az adatokat közvetlenül a jármű vezérlőjéből nyerjük ki. Ilyen adatok a tank aktuális telítettségi szintje és az elfogyasztott üzemanyag mennyisége. Az üzemanyag figyelésnek hála, Ön képes lehet kiszűrni a munkahelyi visszaéléseket, valamint egyszerűsíthető a költségek elszámolása.

A rendszer segítségével Ön lekérhet üzemanyag-fogyasztási kimutatásokat, ami egy adott időszakra megmutatja, hogy a gépjármű mennyi üzemanyagot fogyasztott. Ezek a kimutatások letölthetők, kinyomtathatók.

Ha már csak egy visszaélést ki tud szűrni a FLEEtware flottakövető rendszer segítségével, már megérte Önnek beruházni a GPS alapú nyomkövető rendszerbe.

CAN-BUS bekötésnél képesek vagyunk grafikonon megjeleníteni az aktuális gézpedál pozíciót, ami %-ban mutatja, meg, hogy adott pillanatban éppen mennyire nyomták le a gázpedált a gépjárműben.

Ez a grafikon, mint minden más korlátlan időre visszamenőlegesen lekérhető, a rendszerből semmilyen adatot nem törlünk. Ezen adatok segítségével Ön egészen pontosan kiszűrheti a nem megfelelő gépjárműhasználatot, megóvva ezzel autója épségét és a cége profitját.

A jármű központi rendszere folyamatosan gyűjti a fordulatszám adatokat, így azokat CAN-BUS bekötéssel rendkívül egyszerűen ki tudjuk nyerni és a felületen megjeleníteni.

A fordulatszám adatait lekérheti grafikonon lebontva. Ezen felül a CAN-BUS adatokból készített kimutatásunkban megjelenik az adott napon maximálisan elért fordulatszám sok egyéb hasznos (elfogyasztott üzemanyag, megtett kilométer, átlagos fogyasztás…) adat mellett.

A fordulatszám adatokból pontos következtetéseket vonhat le a sofőr gépjárműhasználatával kapcsolatosan. Egyszerűen leellenőrizheti, hogy munkavállalói mennyire kímélik az autóját!

Ez a kimutatásunk megjeleníti adott napon megtett összes kilométert, elfogyasztott üzemanyagot, elért maximális sebességet, fordulatszámot és napi átlagfogyasztást.

Ezt a kimutatást egy gépjárműre, de akár több hétre is lekérheti. A CAN-BUS riportunkat lementheti pdf formátumban és kinyomtathatja.

Ezeket az adatokat a rendszer korlátlan ideig megőrzi, így Ön bármilyen félreértés, probléma esetén pár gombnyomással visszakeresheti a szükséges információkat.

A CAN-BUS kimutatásunk egy összetett táblázatos kimutatást készít a jármű legfőbb költségtényezőjéről az üzemanyag fogyasztási adatokról. Ezen felül rendkívül egyszerűen kiszűrhető a nem megfelelő gépjármű használat.

Pár gombnyomás segítségével Ön azonnal megtudhatja, hogy sofőrje túllépte-e a megengedett sebességet. Ennek a funkciónak a segítségével azonnal kiderül a nem megfelelő gépjármű használat, ami nem várt többletköltségekhez vezethet.

Már ha csak egy gyorshajtásért kiszabott bírságot ki tud védeni ennek a funkciónak segítségével, akkor már megérte beruházni nyomkövetésre.