Miért a FLEETware?

Cégünk kis és közép vállalkozások igényeire szabott, 3,5 t és az alatti járművekre specializált GPS nyomkövető szolgáltatás nyújt. Ezért nálunk az alábbiakra is van lehetősége:

  • Szerződéskötés online, akár otthonából
  • Szakértő csapatunk segít a csomagválasztásban, szoftver használatban
  • Személyes kapcsolattartó és teljes körű ügyfél-támogatást nyújtunk ( nem csak a szerződés aláírásáig!)
  • Eszköz beszerelés gyorsan és rugalmasan akár pár napon belül
  • Díjmentes GPS és CAN eszköz ( belépési költség nélkül lehet járműkövető rendszere, spóroljon akár 34.900 Ft-ot)
  • Kipróbálási lehetőség 100%-os pénzvisszafizetési garanciával ( Betartjuk amit ígérünk!)

100% elégedettségi garancia

Mi tudjuk, hogy szolgáltatásunk megbízható, gyors és könnyen kezelhető! Azért, hogy ezt Ön is megtapasztalja 1 hónapon keresztül 100%-os pénzvisszatérítési garanciát biztosítunk.

Ha még nincs ilyen rendszerük, úgy most a gyakorlatban is megismerhetik a flottakövetés költségcsökkentő és hatékonyságnövelő tulajdonságait. Amennyiben rendelkeznek már hasonló szolgáltatással, így ez remek alkalom az összehasonlításra, győződjön meg saját szemével, hogyan kaphat többet kevesebbért.

Próbálja ki, milyen lenne ha teljes rálátása lenne a céges járművekre és sofőrjeikre! Töltse le INGYEN mobil applikációnkat és tapasztalja meg előnyeit! Play Áruházban és az App Store-ban is elérhető!

Kiknek segítettünk eddig?

Nyomkövető szolgáltatásunk a 3,5t alatti furgonokra, kisteherautókra, kisbuszokra és személygépjárművekre specializáltuk. Az általunk használt nyomkövető eszközök kisméretűek, így rendkívül kevés helyet igényelnek.

Ügyfeleink nagyrésze fuvarozó, személyszállító, futár, karbantartó, gyártó és szervizelő cégek. A kisebb gépjárművek mellett természetesen egyéb jármű ( munkagép, mezőgazdasági gép, speciális jármű) esetén is nyújtunk hozzáértő megoldást.

Kamionok és nagyobb buszok esetén is specializált nyomkövető eszközt szerelünk be és kisebb járművekhez hasonlóan az üzemanyagmérést itt is a jármű elektronikai rendszerén keresztül végezzük, költséges szonda telepítése nélkül.

Teljes körű ügyféltámogatás kisebb flottával rendelkező ügyfelek esetén is!
Célunk elkerülni az átlagos hazai szolgáltatók üzletpolitikáját, miszerint csak és kizárólag a nagy és sok autóval rendelkező cégekre fordítanak kiemelt figyelmet. Mi a FLEETware-nél magas szintű ügyféltámogatást, saját kapcsolattartót nyújtunk pár autós ügyfeleinknek is, mint a több tucat gépjárművel rendelkezőknek.

Folyamatos fejlesztések ügyfeleink visszajelzései alapján!
Mivel cégünk 19 éve egyedi szoftverfejlesztéssel foglalkozik, szoftverünk is 100% saját fejlesztés. Az új funkciók és innovatív megoldások keresése és beépítése az egyik kiemelkedő erényünk.

Élje át többi ügyfelünkkel együtt, hogyan válik igényéből egy új funkció a felületen, hogyan változik hónapról hónapra a szolgáltatás, hogy Önnek még kényelmesebb legyen!

Nálunk nincs több százezres belépési költség!
GPS nyomkövető szolgáltatás vásárlásakor az eszközök jelentik a legnagyobb költséget az ügyfeleknek.
Számoljunk utána: Egy 4-5 autós flottánál a GPS és CAN eszköz 40.000 Ft-os tétel is lehet. Így 5 autónál csak az eszközök díja 200.000 Ft, ez egy kkv számára magas kiadás lehet.

Mi a nyomkövető eszközeinket közvetlenül a gyártótól szerezzük be, így a lehető legkedvezőbb konstrukcióban tudjuk ügyfeleinknek nyújtani. A cégek szükségleteit szem előtt tartva lehetőséget biztosítunk INGYENES eszközre, amennyiben 2 vagy 3 éves hűségidőt vállalnak.

Több mint 30 beszerelőpont országszerte!

Kiemelt figyelmet fordítunk rá, hogy a legmagasabban képzett szakemberekkel dolgozzunk együtt és a szervizeink is ügyfélbarát környezetet adjanak felhasználóinknak. Szakembereink egyedi igények szerint is be tudják szerelni a készülékeket, ezen felül szinte bármilyen érzékelőt és szenzort is rá tudnak kötni a nyomkövető eszközökre.

Teljes európai nyomkövetés (nem csak EU-n belül)
A legnagyobb távközlési szolgáltatókkal való évtizedes együttműködésünknek köszönhetően sikerült egy olyan adatkommunikációs csomagot létrehozni, melynek segítségével ügyfeleink fix havidíj mellett Európa teljes területén elérhetik a szolgáltatást élőben, tehát nem csak az EU tagállamain belül. Így már nem kell több ezer forintot költeni, ha élőben szeretnék látni a jármű mozgását Oroszország, Ukrajna vagy Törökország területén belül.

Google Maps térkép licenc
A FLEETware azon kevés magyarországi szolgáltatás közé tartozik, amelyek rendelkeznek a teljes körű GoogleMaps licensszel. Ennek hatására ügyfeleink minden jelenlegi Google térképes funkcionalitást használhatnak és minden jövőbeni Google fejlesztést ( amit beépítünk a rendszerbe) díjmentesen megkapnak. Számos kiegészítő funkció mellett a Google térképe az egyik legdinamikusabban frissülő és fejlődő térkép, ami elérhető.