Már 10 éves a FLEETware!

Idén ünnepli 10. születésnapját a FLEETware szolgáltatás, a platformnak lelket adó szoftvert pedig immár 20 éve fejlesztjük folyamatosan. Úgy gondoljuk ez egy jelentős mérföldkő, hiszen az elején még mi sem gondoltuk, hogy egy ügyfél élményt központba helyező járműkövető szolgáltatás ennyire sikeres lesz.

Évről évre stabilan növekszik partnereink száma, mind ügyfelekkel, akik még nem használták ilyen szolgáltatást, mind olyanokkal, akik váltottak a FLEETware-re, mert megunták, hogy kapcsolatfelvétel esetén automata emailek és robothang várta őket.

A FLEETware az évek alatt mindig is úttörő szerepet vállalt a jármű és flottakezelés terén. Elsőként készítettünk igazán modern mobilapplikációt a flotta menedzserek és tulajdonosok részére. Elsőként fejlesztettünk flotta szintű, valóban hasznos, javítandó trendekre rámutató riportokat, melyek már akár két autós flotta esetén is elérhetőek.

A mesterséges intelligencia világába is úttörőként vágunk bele, de ez már a következő időszak innovációja lesz. Az általunk már most is kínált széles körű megoldások segítségével a vállalkozások hatékonyabban irányíthatják flottáikat, optimalizálhatják jármű kihasználtságukat és javíthatják üzemanyag-hatékonyságukat.

A 10 éves ünnep alkalmából szeretnénk felajánlani minden új előfizetés mellé egy ingyenes eszközt. Az ingyenes eszköz lehetővé teszi, hogy beruházás nélkül tapasztalják meg a FLEETware járműkövetés által nyújtott előnyöket, és megismerjék, hogyan segíthet növelni a hatékonyságot, csökkenteni a költségeket és javítani a flottamenedzsmentet.

Az ügyfelek igényeinek megértése a szakterületünk, az azokra való gyors reagálás a vállalatunk alapvető elvei közé tartozik. Ez a folyamatos elkötelezettség az ügyfelek elégedettsége iránt játszotta a legfontosabb szerepet abban, hogy a FLEETware mára már 9.6 pontos ügyfél elégedettséggel rendelkezik, egyedülállóan a szektorban.

Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, írjon nekünk, vagy közvetlen a webshopból is igénybe veheti az ingyenes eszközajánlatot, és ezzel egy új korszakba léphet a járművezetés és flottakövetés terén!

 

Irány a webshop!