Személyes találkozás nélkül, online is tud rendelni

2020. április 22.

Az elmúlt időszak a FLEETware szolgáltatás életében is számos változást hozott. A járványhelyzet miatt úgy döntöttünk, hogy átvészelés helyett felhasználjuk ezt az időszakot arra, hogy fejlesszük folyamatainkat, ami mind most, mind a jövőben ügyfeleink kényelmét és biztonságát szolgálják.

Ingyenes demo lehetőség biztosítása

Ingyenesen és akár otthonról kipróbálható az innovatív FLEETware mobil applikáció és a korszerű funkciókkal felvértezett webes felület.

Töltse le INGYEN és tapasztalja meg előnyeit! A Play Áruházban és az App Store-ban is elérhető!

Korszerű webshop

Elkészítettünk egy egyedülálló webshopot, ahol minden információ egy helyen elérhető és érintésmentesen megrendelhető a szolgáltatásunk. Nézze meg itt milyen egyszerű és kényelmes az online nyomkövető szolgáltatás vásárlása!

Webáruházunkban 3 féle csomagból rendelhet, nézze meg az árakat itt.

Chat élőben ügyfélszolgálatunkkal

Email és telefon elérhetőségeink mellett kollégáink most már akár chat-en is élőben tudják az érdeklődőket és ügyfeleinket segíteni. Bármilyen kérdése van, elakadt, vagy csak bővebb információt szeretne, írjon az oldal alján található chat ablakba és kollégáink azonnal tudnak válaszolni.

E-számlázás, Elektronikus szerződés

Átálltunk a papír- és kontakmentes elektronikus számlázásra. Már a szerződéskötéshez sincs szükség papírokra, postázásra, otthonról is kényelemben és biztonságban megrendelhető a FLEETware.

Válassza ki milyen autótípusra, hány év hűségidővel szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat majd ezután a szerződéskötés és fizetés is online történik. Minden adminisztrációhoz szükséges anyagot emailben küldünk, melyet könnyedén lementhet.

Online fizetési módok

Mind az átutalást, mind a bankkártyás fizetést támogatja a rendszerünk.

Kontaktmentes beszerelés

A nyomkövető eszközök beszerelése során szerviz partnereink az előírásokat betartva, személyes kontakt nélkül, végzik el a beszereléseket.

Ügyelünk kollégáink biztonságára is, a teljes FLEETware csapat sikeresen átállt home office működésre, továbbra is változatlanul állnak rendelkezésre érdeklődők és ügyfeleink részére.

Szakembereink a járműkövetés mellett szívesen segítenek a FLEETware-hez hasonló kontaktmentes folyamatok kiépítésében, elektronikus üzleti folyamatok szoftveres fejlesztésében, tesztelésében.

Segítünk fejlődni, keressenek minket a www.fleetware.hu weboldalon, vagy az info@fleetware.hu email címen.

2020. április 22.