Próbálja ki ingyen GPS nyomkövető mobil applikációnkat!

2020. január 20.

Legújabb fejlesztésünket ügyfeleink igényeire szabva készítettük, a hazai telematikai szektorban megszokott járműkövetési funkcionalitáson túlnőve már nem csak a diszpécser, feladatszervező és adminisztrációs területek munkáját segítjük, hanem ügyfeleink hatékonyságát is növeljük.

Célunk az volt, hogy segítsünk optimalizálni a céges flották működését, ezáltal olyan innovatív eszközt adjunk a flottamenedzserek, ügyvezetők és tulajdonosok kezébe, aminek segítségével valós tájékoztatást kapnak gépjárműveik és sofőrjeik teljesítményéről.

Statisztikák menüből elérhető mind a teljes flottára, mind egy-egy járműre: (a grafikonoknál az Y tengelyre kattintva váltható a mértékegység)

  • Megtett km: időszaki kilométerteljesítmény, hivatali/magánút kapcsoló megléte esetén szétbontva
  • Kihasználtság: a teljes kihasználtság (a Beállítások menüben kell beállítani, hogy a hét napjain egyedileg mi számít munkaidőnek, egy napot akár több kisebb időszakra is lehet bontani)
  • Gyújtással állt: megmutatja, hogy mennyi időt töltöttek álló helyzetben a járművek járó motorral (rossz útvonal választás miatti dugók, nyári melegben járó klíma pihenő időszakban stb.)
  • Sofőr teljesítmény összehasonlítás: több paraméter egyidejű figyelése (gyorshajtás, G erőhatások, veszélyes vezetés stb.) alapján rendszerünk pontozza a sofőrök teljesítményét és rangsort készít (a funkció előfeltétele, hogy sofőrök vannak a járműhöz rendelve, akár sofőrazonosító funkcióval, akár manuálisan, illetve jelzik nekünk, hogy mely sofőrökre állítsuk be a figyelést)

 

Szeretné megtapasztalni milyen egy saját flotta-asszisztens? Androidos és IOS alkalmazásunk segítségével már mobiltelefonról is elérheti FLEETware nyomkövetési szolgáltatásunkat.

Töltse le INGYEN és tapasztalja meg előnyeit! A Play Áruházban és az App Store-ban is elérhető!

Egyik legnépszerűbb funkciónk a HIVATALI/MAGÁNÚT elválasztására szolgáló megoldásunk. Számos ügyfelünk mindennapi munkáját nehezítette a kollégák által használt céges gépjárművek nyomon követése, annak ellenőrzése, hogy a megtett útvonalak valóban az üzlet működését szolgálják-e. További fejfájást okozott, ha valamilyen gyanús jeleket lát az autótulajdonos, de nem tudja félelmeit igazolni.

Ezzel a funkcióval munkatársai gyorsan és könnyedén tudják rögzíteni járműhasználatuk célját, Ön pedig bármikor ellenőrizheti merre járnak kollégái.

Pontos kilométer nyilvántartással megkönnyíti a hó végi elszámolásokat, igazolhatóvá válik az elvégzett munka.

Ne feledje, mi 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalunk, hiszen az Ön elégedettsége valóban fontos számunkra! Büszkék vagyunk rá, hogy eddig több mint 400 partnerünknek segítünk járműveik kezelésben!

Tegyen egy próbát, hiszen nálunk akár hűségidő nélkül is szerződhet! Gyorsan és egyszerűen, online is leadhatja megrendelését!

Lássam az árakat!

Töltse le INGYEN és tapasztalja meg előnyeit! A Play Áruházban és az App Store-ban is elérhető!

2020. január 20.