Öröm hír! Megérkezett új, innovatív mobilapplikációnk!

2019. október 10.

Egyedülálló applikációnkban partnereink kéréseit is figyelembe vettük, így közel 1 éves fejlesztési projekt zártunk le a napokban.

Legújabb fejlesztésünket ügyfeleink igényeire szabva készítettük, a hazai telematikai szektorban megszokott járműkövetési funkcionalitáson túlnőve már nem csak a diszpécser, feladatszervező és adminisztrációs területek munkáját segítjük, hanem ügyfeleink hatékonyságát is növeljük.

Célunk az volt, hogy segítsünk optimalizálni a céges flották működését, ezáltal olyan innovatív eszközt adjunk a flottamenedzserek, ügyvezetők és tulajdonosok kezébe, aminek segítségével valós tájékoztatást kapnak gépjárműveik és sofőrjeik teljesítményéről.

Az új, egyedi funkcióknak köszönhetően többszintű riportolás mellett, immár reggelente egy kávé mellett pár perc alatt, akár a mobil applikációnk segítségével is könnyen át lehet tekinteni a flotta és sofőrök elmúlt napi, heti, havi főbb mérőszámait, összehasonlítva korábbi időszakokkal, trendekkel, ezáltal lehetőséget biztosítani a fejlődésre.

Hamarosan elérhetővé teszünk egy videót is a mobil applikáció új funkcióiról, de addigis szeretnénk néhány újdonságot bemutatni:

Statisztikák menüből elérhető mind a teljes flottára, mind egy-egy járműre: (a grafikonoknál az Y tengelyre kattintva váltható a mértékegység)

  • Megtett km: időszaki kilométerteljesítmény, hivatali/magánút kapcsoló megléte esetén szétbontva
  • Kihasználtság: a teljes kihasználtság (a Beállítások menüben kell beállítani, hogy a hét napjain egyedileg mi számít munkaidőnek, egy napot akár több kisebb időszakra is lehet bontani)
  • Gyújtással állt: megmutatja, hogy mennyi időt töltöttek álló helyzetben a járművek járó motorral (rossz útvonal választás miatti dugók, nyári melegben járó klíma pihenő időszakban stb.)
  • Sofőr teljesítmény összehasonlítás: több paraméter egyidejű figyelése (gyorshajtás, G erőhatások, veszélyes vezetés stb.) alapján rendszerünk pontozza a sofőrök teljesítményét és rangsort készít (a funkció előfeltétele, hogy sofőrök vannak a járműhöz rendelve, akár sofőrazonosító funkcióval, akár manuálisan, illetve jelzik nekünk, hogy mely sofőrökre állítsuk be a figyelést)

Riasztások menü:

  • Létrehozhatnak testreszabott riasztásokat, melyek beállítástól függően emailben, SMSben, mobilos push üzenetben értesítést küldenek.
    Jelenleg elérhető: Elvontatás, Gyorshajtás, Kilométeróra állás, Határátlépés, Erős fékezés
  • Létrehozhatnak emlékeztetőket, mely a beállított dátumon emlékeztetőt küld (pl. kötelező szervizek, gumicsere, forgalmi érvényesség, jogosítvány lejárta stb.)

A fenti funkciók a mobil applikáció mellett a megszokott webes felületen is elérhetőek a Statisztikák/Flotta riportok és a Riasztások menüben.

Bízunk benne, hogy az új funkciókat hasznosnak találják, visszajelzésüket szívesen vesszük, aminek segítségével kényelmesebbé tudjuk tenni a használatukat.

A következő időszakban a sofőrök munkájának megkönnyítésén fogunk dolgozni, egy számukra készülő dedikált mobil applikációval, melynek segítségével automatizálni tudjuk a feladataikat, hogy a legfontosabbra, a vezetésre koncentrálhassanak.

Szeretné kipróbálni? Nálunk könnyedén, pár perc alatt, online is meg tudja rendelni GPS nyomkövető szolgáltatását!

Töltse le és próbálja ki Android és iOS rendszerű okostelefonon is!

android ios

Ha szeretne többet tudni az egyéb hasznos kiegészítő funkcióról, ami leveszi a válláról az útnyilvántartással kapcsolatos terheket, visszaadja a kontrollt a céges flotta felett, akkor olvassa el az Alap, Extra és Plus csomagok leírását!

Ne feledje, mi 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalunk szolgáltatásunkra!

Nálunk akár hűségidő nélkül is szerződhet, gyorsan és egyszerűen, már online is leadhatja megrendelését!

Lássam az árakat!

2019. október 10.