Növelje hatékonyságát Flotta szintű kimutatásokkal!

2022. március 4.

Sok cég életében eljön a pillanat, amikor a méret helyett gazdaságosabb a hatékonyságot növelni, ami által a nyújtott szolgáltatás eredményessége is javulhat. Ráadásul egy hatékonyabban működő vállalkozás a későbbiekben könnyebben skálázható.

Járműtípusok

Minden munkaeszköznél figyelembe kell venni annak képességeit, ami járműveknél különösen fontos. Legyen inkább egy kisebb jármű, amivel egyszerre kevesebb anyagot lehet mozgatni, de üzemanyaghatékonyabb, vagy egy nagyobb, amivel nagyobb munkákat is el lehet végezni, de a fenntartása költségesebb? Az értékesítőknek legyen inkább egy kulcsos autójuk, amit közösen használhatnak, vagy legyen mindegyiknek saját autója? Szezonálisan hogyan alakul a munkamennyiség? Az összes jármű ki van használva, vagy érdemes kevesebbet tartani és bérelni amikor a jönnek a megrendelések?

Ezek nem könnyű döntések, ráadásul egy rosszul megválasztott vagy rosszul hasznosított munkaeszköz komoly teher is a vállalkozásra. Úgy gondoljuk, nekünk sikerült megoldást találnunk.

Ügyfeleink és iparági szakértők tanácsai segítségével kialakítottuk innovatív, vezetőknek, menedzsereknek szóló új flotta riportolási funkciónkat, melynek segítségével a fenti kérdések megválaszolhatóak, támpontot adnak a hatékonyság növeléséhez.

A Flotta kihasználtság riportunk segítségével bármilyen kiválasztott időszakra (napi, heti, havi, egyedi dátumok) meg lehet nézni, hogy a járműveink kihasználtsága mekkora. Ehhez be lehet állítani a jellemző munkaidő kezdetét, végét a hét minden napjára, sőt napon belül több időszakot is meg lehet adni. A rendszer pedig automatikusan kalkulálja, hogy a munkaidőben mennyit volt úton a jármű. Ezt a teljes flottára megmutatja, de adott járműre is le lehet kérni.

A Megtett út kimutatásunk a kiválasztott időszakokra a jármű futásteljesítményét összegzi, jól látható, hogy a flotta és az egyes járművek mennyit közlekedtek. Trendeket, időszakos hullámzásokat jól lehet segítségével azonosítani. Ráadásul amennyiben hivatali/magánút kapcsolót is igénylenek, akkor a megtett utakat automatikusan szétbontja a FLEETware hivatalos és magánutakra.

A sofőr teljesítmény riportunk segítségével pedig össze lehet hasonlítani a járművezetők időszakos statisztikáit megtett út, ledolgozott munkaóra alapján. A megfelelő beállításokkal pedig a szolgáltatásunk pontozza a sofőröket a vezetési stílus alapján, figyelembe véve a gyorshajtást, nagy erőhatásokkal történő közlekedést is, melynek segítségével javíthatja sofőrei teljesítményét és csökkentheti az idő előtti jármű amortizációt.

📱PRÓBÁLJA KI OKOSTELEFONOS ALKALMazÁSUNKAT INGYEN!

A fenti riportokat akár előfizetés nélkül is kipróbálhatja!

Motor Nyomkövetés

Letöltés után csak írja be a kért adatokat a következő sorrendben:

Ügyfél: itware

Felhasználónév: demo

Jelszó: demo1

Fleetware IOS

Kérdése van? Kérje ingyenes visszhívásunkat, vagy hívjon fel telefonon +36 30 207 3416 | +36 30 477 6033. Szakértő kollégáink segítenek a választásban is!

2022. március 4.