Koronavírus miatti tájékoztatás

2020. március 15.

Kedves Látogatónk!

Koronavírus miatt kialakult rendkívüli helyzet a munkáltatókat és a munkavállalókat egyaránt új kihívások elé állította. Éppen ezért szakértelmünkkel folyamatosan segíteni szeretnénk Önöket abban, hogy a jelenlegi helyzetet a legracionálisabban tudják kezelni.

Célunk, hogy továbbra is könnyedén tudják tartani a kapcsolatot kollégáikkal, pontos információkhoz jussanak időben, valamint a leghatékonyabb intézkedéseket tudják hozni a munkavállalók biztonságának érdekében.

Ügyfeleink és kollégáink egészségének érdekében viszont úgy döntöttünk, hogy Martonvásári irodánkban csak ügyeletet tartunk azért, hogy megakadályozzuk a vírus terjedését.

Az internetes rendeléseket, az ügyfélszolgálat rendelkezésre állását és az eszközök konfigurálást ez nem befolyásolja. Az egészségvédelmi szabályokra fokozottan figyelünk, így a beszerelő pontokra csak fertőtlenített eszközöket küldünk el. Jelenleg minden rendelést, további bővítést ki tudunk szolgálni, működésünk a megszokott módon folytatjuk.

Cégünk ebben a helyzetben is hatékonyan tudja segíteni partnereit, hiszen évtizedes tapasztalatunk van a távoli (remote) jellegű fejlesztésekben, projekt kivitelben. Működésünk továbbra is zökkenőmentesen, rutinszerűen történik.

Továbbra is fontos, hogy türelemmel kitartsunk és mindannyiunk egészségét előtérbe helyezzük.

Kérdés esetén keress minket elérhetőségeinken, állunk rendelkezésére!

Üdvözlettel: Fleetware csapata!

2020. március 15.