Ellopták az egyik képünket!

2023. augusztus 31.

A modern üzleti világban, ahol a verseny folyamatosan fokozódik, a vállalatoknak mindent meg kell tenniük azért, hogy kiváló minőségű termékekkel és szolgáltatásokkal szolgálják ki ügyfeleiket. Az innováció és az eredetiség az alapja minden sikeres vállalkozásnak.

Járműkövetéssel foglalkozó szolgáltatásként mi is nap mint nap arra törekszünk, hogy a legjobbat nyújtsuk ügyfeleinknek. Az eredményeink magukért beszélnek, hiszen a megbízható és hatékony FLEETware révén segítünk partnereinknek a flottájuk kezelésében és a költségeik csökkentésében. Azonban a sikerünk nem csak a technológiai fejlesztéseken és a szakértelmen alapul, hanem az eredeti és egyedi tartalmakon is. Emiatt is igyekszünk folyamatos új cikkekkel – tippekkel ellátni az olvasóközönségünket.

Az utóbbi időben szembesültünk azzal a kellemetlen helyzettel, hogy az egyik versenytársunk egy, a FLEETware-hez készült képet használt fel a saját honlapján. Ez nemcsak az erőfeszítéseinket és a kreatív munkánkat veszi semmibe, de a tisztességtelen verseny miatt is aggodalmat kelt bennünk. Véletlenek is előfordulnak természetesen, de manapság már pár kattintással ellenőrizhető, ha egy kép „közös” vagy éppen valaki szellemi terméke.

Ezenfelül viszont úgy gondoljuk ez egyben dicséret is a FLEETware-nek, hiszen csakis a legjobbakat érdemes utánozni, így részünkről igazán megtisztelő ez az íratlan szakmai elismerés. 😊 A versenytársunknak sem a lopott képek vagy tartalmak fognak hosszú távon sikert hozni, hanem az eredeti ötletek és a valódi szakmai teljesítmény.

Ez az eset arra késztet bennünket, hogy még inkább odafigyeljünk és másoknak is felhívjuk figyelmét a tartalmak és a termékek védelmére. A jogi eszközök mellett azonban a legfontosabb tanácsunk, hogy törekedjünk mindig a minőségre és az eredetiségre, ahogy József Attila is írta: „dolgozni csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes”.

2023. augusztus 31.