Járműkövetés egyszerűen, akár holnaptól

2021. augusztus 16.

Saját részünkre a legtöbb dolgot már rutinból online vásároljuk, webshopokon keresztül. Vállalkozásunk, cégünk részére azonban még sokszor az „offline”, papíralapú ajánlatokat, megrendelőlapokat böngésszük. Az utóbbi egy év, a személyes találkozások elmaradása azonban mindinkább a céges világban is az online vásárlás irányába tereli a vezetőket.

Ezért szerettük volna könnyűvé tenni, hogy járműkövető szolgáltatást lehessen beszerezni mindössze 3 lépésben, így akár már holnaptól élvezheti a FLEETware minden előnyét és költségcsökkentő hatását.

  1. Weboldalunk Díjcsomagok menüpontjára kattintva kiválaszthatja a legmegfelelőbb csomagot, jármű típust, hűségidőt és darabszámot. Az egyes csomagok teljes funkcionalitását is könnyen áttekintheti, akár részletes leírást is olvashat minden lehetőségről. A kosárban mindig látja, hogy milyen csomagokat választott ki, a Tovább gombbal pedig folytathatja a megrendelési folyamatot.

(Jármű regisztráció: Egy opcionális lépés, amit át lehet ugrani. Amennyiben regisztrálja járműveit, össze is rendelheti a megrendelt csomagokkal, a megadott adatok alapján pedig automatikusan bekerülnek a szolgáltatás felületére az elnevezések és rendszámok is)

  1. Szerződéshez szükséges adatok megadásánál is figyeltünk rá, hogy végtelen hosszú űrlapok helyett csak a ténylegesen szükséges adatokat kérjük el. A Cégnév és Adószám mezőbe pedig kényelmes automata keresőt építettünk, így elég a cégnevének vagy adószámának kezdetét beírni, a rendszer felajánlja a befejezést. Az adatok megadása utána a Tovább gombbal érkezhet el az utolsó lépésre.
  2. Fizetési beállítások során áttekintheti a megrendelést, módosíthatja az, illetve kiválaszthatja a fizetési konstrukciót és a fizetési módot. Utalás mellett bankkártyás fizetési lehetőséget is biztosítunk. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy további 5% kedvezményért éves fizetési ciklust választ!

 

A Megrendelem gomb zárja le a folyamatot, automatikusan megkapja email-ben a megrendelést és a tájékoztatást a szolgáltatás aktiválásáról és a beszerelési lehetőségekről.

Próbálja ki innovatív webshopunkat, a Chat funkciónak köszönhetően pedig bármikor kapcsolatba léphet csapatunkkal, szívesen válaszolunk kérdéseire és adunk tanácsot.

2021. augusztus 16.