Figyelem Székesfehérvár!

2023. március 16.

Nagy örömhírt jelenthetünk be, mivel sikeresen szerződtünk egy új szervízponttal, nem máshol, mint a gyönyörű Székesfehérváron. Így mostantól aki olyan professzionális járműkövető szolgáltatást szeretne, mint a FLEETware, annak nem kell hosszú utakra indulnia egy-egy beszerelés miatt, hiszen helyben tudunk szervízpontot biztosítani, és akár 1-2 napon belül már élvezheti is a tökéletes rendszerünk által biztosított funkciókat. Ráadásul ha most rendeli meg szolgáltatásunkat Extra kedvezményt is biztosítunk!

És hogy mik is ezek? Az alábbiakban mutatunk pár nagyon hasznos funkciót:

A Flotta kihasználtság riportunk segítségével bármilyen kiválasztott időszakra (napi, heti, havi, egyedi dátumok) meg lehet nézni, hogy a járműveink kihasználtsága mekkora. Ehhez be lehet állítani a jellemző munkaidő kezdetét, végét a hét minden napjára, sőt napon belül több időszakot is meg lehet adni. A rendszer pedig automatikusan kalkulálja, hogy a munkaidőben mennyit volt úton a jármű. Ezt a teljes flottára megmutatja, de adott járműre is le lehet kérni.

A Megtett út kimutatásunk a kiválasztott időszakokra a jármű futásteljesítményét összegzi, jól látható, hogy a flotta és az egyes járművek mennyit közlekedtek. Trendeket, időszakos hullámzásokat jól lehet segítségével azonosítani. Ráadásul amennyiben hivatali/magánút kapcsolót is igényelnek, akkor a megtett utakat automatikusan szétbontja a FLEETware hivatalos és magánutakra.

A sofőr teljesítmény riportunk segítségével pedig össze lehet hasonlítani a járművezetők időszakos statisztikáit megtett út, ledolgozott munkaóra alapján. A megfelelő beállításokkal pedig a szolgáltatásunk pontozza a sofőröket a vezetési stílus alapján, figyelembe véve a gyorshajtást, nagy erőhatásokkal történő közlekedést is, melynek segítségével javíthatja sofőrei teljesítményét és csökkentheti az idő előtti jármű amortizációt.

Emellett kedves ügyfeleink és iparági szakértők tanácsai segítségével kialakítottuk innovatív, vezetőknek és menedzsereknek szóló új flottakezelő applikációnkat, melynek segítségével a fenti kérdések egyszerűen megválaszolhatóak, és támpontot adnak a hatékonyság növeléséhez.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, a webshopunkban könnyedén leadhatja rendelését, ráadásul éves fizetés választása mellett további 5% kedvezményt tudunk biztosítani!

Irány a webshop!

Ha további kérdése lenne, kérje ingyenes visszhívásunkat az alábbi űrlap segítségével, vagy hívjon minket telefonon a +36 (30) 207 3416 | +36 (30) 477 6033 számok egyikén, és szakértő kollégáink azonnal segítenek!

2023. március 16.