5 ok, amiért ételszállítóként érdemes GPS nyomkövetőt használnia!

2020. március 30.

Ebben a megváltozott helyzetben, az étel szállítok munkája megnövekedett, sokan áttértek az üzletben/étteremben történő értétkesítésről a házhoz szállításra. A megnövekedett fuvarok menedzselését szeretnénk könnyebbé tenni GPS nyomkövető szolgálatásunkkal!

étel és élelmiszer szállítóknak GPS nyomkovetes

5 ok, amiért érdemes FLEETware szolgáltatást használnia!

  • Járműkövetési megoldássunkkal akár hűtött szállítmányait is biztonságban tudhatja, hiszen a raktér hőmérsékletét és páratartalmát is ellenőrizheti!
  • Felejtse el az ellenőrző telefonhívásokat! Fontos szállítási célpontjaihoz értesítéseket állíthat be, melyeket mobilapplikációnk segítségével bárhol, bármikor megkaphat! Ügyfelei így láthatják, mikor érkezik meg a megrendelt áru.
  • A célponthoz érő járműről azonnali értesítést kap, így mindig időben értesül a fontos szállítmányok átadásáról, így azonnal készülhet a következő körre! Ugyanennek a funkciónak a segítségével értesítést kaphat az egyes telephelyek megközelítéséről vagy a munka végeztével telephelyre visszavitt járművekről is.
  • Amennyiben külföldről szállít élelmiszert, most INGYENES roamingot biztosítunk Európai Únió területén! A külföldi nyomkövetés ugyanolyan fontos, ha nem fontosabb mint a belföldi járműfelügyelet.
  • Nem lesz többé gondja a betegség vagy szabadságolás miatti sofőrcserékkel, hiszen sofőrazonosítási funkciónkkal a sofőrök egyedi kulcsot kapnak, így a menetlevélen mindig az aktuális sofőr neve jelenik meg akár megtett utanként! Ezzel a megoldással elkerülhetőek a félreértések és a felesleges utánajárás. Ugyanakkor a szektorban gyakran előforduló gyorshajtások is kiküszöbölhetők vagy felderíthetők: akár járművenként beállíthat sebességhatárt, alkalmazásunk a gyorshajtás pillanatában jelzi az eseményt!

FLEETware szolgáltatásunkat egyszerűen, online is meg tudja rendelni, a beszerelés pár nap alatt megtörténik és az alkalmazás azonnal használható! Ne feledje, mi 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalunk, hiszen az Ön elégedettsége valóban fontos számunkra! Büszkék vagyunk rá, hogy eddig több mint 400 partnerünknek segítünk járműveik kezelésben!

Tegyen egy próbát, hiszen nálunk akár hűségidő nélkül is szerződhet! Gyorsan és egyszerűen, online is leadhatja megrendelését!

Lássam az árakat!

Szeretné megtapasztalni milyen egy saját flotta-asszisztens? Androidos és IOS alkalmazásunk segítségével már mobiltelefonról is elérheti FLEETware nyomkövetési szolgáltatásunkat.

Töltse le INGYEN és tapasztalja meg előnyeit! A Play Áruházban és az App Store-ban is elérhető!

2020. március 30.