Rólunk - GPS alapú nyomkövető szolgáltatás, járműkövetés | FLEETware – műholdas flottakövetés

Miért mi?

  1. MERT magyar tulajdonú, pénzügyileg stabil és megbízható üzleti partner vagyunk, mely 2001 óta kínál megoldásokat megrendelői számára.
  2. MERT nemzetközi és hazai referenciákkal rendelkezünk, flottakövető megoldásunkat számos cég használja megelégedéssel.
  3. MERT szállítmányozási tudással rendelkező kollégákkal, folyamatosan fejlesztjük termékünket, mellyel járműkövetési szolgáltatásunkat végezzük.
  4. MERT igény szerint rugalmas szerződéses konstrukciót ajánlunk műholdas gépjárműkövetéshez, garanciát is vállalva flottakövető megoldásunkra.

Rólunk mondták:

"…a program használhatósága áttekinthető és könnyebben kezelhető, gratulálok és köszönet, mint a szoftver használója…"

Miele Magyarország, Szabó István

„A mobil applikáció nagyon tetszik, egyszerűen, egy gombnyomással látom hol vannak a járműveim.”

Betonkorr 95 Kft., Szabados Gergely (Ügyvezető)

"…vagyonvédelmi jelentősége is jelentős, hiszen nyomon követhető az összes jármű pillanatnyi helye, haladási sebessége"

4Dent Kft., Biró Attila

ITware, a flottakövető alkalmazás készítője

Az ITware szinte az egyetlen olyan informatikai vállalat Magyarországon, amely közel egy évtized óta beszállítója, fejlesztőpartnere a legnagyobb magyar mobilszolgáltatónak, valamint egyedi szoftverfejlesztéseivel hazai és nemzetközi vállalatok megoldásszállítója.

Saját fejlesztésű alkalmazásaival élen jár a mobil adatkommunikációs megoldások létrehozásában és nemzetközi szinten is úttörője a mobiltelevíziózás elterjesztésének. Az ITware sikereinek záloga az, hogy nem kizárólag termékeket értékesít immár 2001 óta, hanem komplex megoldásokkal szolgál az ügyfelei részére. Az ITware elsősorban egyedi szoftverfejlesztéssel foglalkozik, de tevékenysége az üzleti tanácsadástól az új rendszerek fejlesztésén és kialakításán át az üzemeltetésig felöleli a teljes információtechnológiai spektrumot. Ismerje meg csapatunkat,partnereinket!

Társadalmi felelősségvállalás

Mi itt a FLEETware szolgáltatásnál úgy véljük, hogy a társadalmi felelősségvállalás nem divat, amihez hébe-hóba csatlakozni kell, hanem elkötelezettség és tett, amiből mindenkinek ki kell vennie a részét. Bár ez a gondolkodásmód a nyugati országokban elfogadott, nálunk még gyerekcipőben jár, így nem elég hangsúlyozni a felelősségvállalás fontosságát, hanem példát kell mutatni, hogy az hiteles is legyen. A honlapunkat böngészve bizonyára látták, hogy évek óta támogatjuk a Látó-Tér Alapítványt, ami egy kiemelten közhasznú szervezet, mely többségében rehabilitációs jellegű programmal és szolgáltatással segíti a látássérült embereket az informatika, a sport és a művelődés terén.

Tavaly karácsonykor eldöntöttük, hogy nagyobb szerepet vállalunk a társadalmi felelősségvállalás terén és elhatároztuk, hogy a FLEETware járműkövető szolgáltatást felajánljuk a Rex Kutyaotthon alapítvány részére, teljesen díjtalanul. Ezzel szerettük volna támogatni és segíteni az alapítvány dolgozóinak fáradalmas és önzetlen munkáját.

Örömmel vettük, hogy Dr. Koleszár István az alapítvány igazgatója boldogan fogadta el a felajánlásunkat és személyesen járt közben, hogy minél hamarabb beszerelhessük a nyomkövető eszközöket.

„A nyomkövető eszközöket 2015 január legelején be is szereltettük a Rex Kutyaotthon alapítvány állatmentő autóiba. Az állatok függnek tőlünk és számítanak ránk. Ne hagyjuk őket cserben!”

FLEETware – járműkövető szolgáltatás -

A Rex Alapítvány lelkes csapata az állatmentés mellett legfőbb feladatának tekinti, hogy hazánkban is elterjedjen a felelős állattartás kultúrája. Szeretnék, ha az Állatsziget - Újpest „állati” büszkesége - hazánk nemzetközileg is elismert állat- és természetvédelmi mintaparkja lehetne. Harmadik évtizede tartó missziójuk elismerésének tekintik, ha valaki adója 1%-ával, rendszeres adományával, önkéntes munkájával, vagy hagyatékával támogatja mindennapi munkájukat és nagyívű terveik megvalósítását.

Bízunk benne, hogy minden felhasználónkat jó érzéssel tölti el, hogy a FLEETware több egy szolgáltatásnál, és kérem amennyiben megtehetik, ajánlják fel adójuk 1%-át az általunk is támogatott szervezetek valamelyikének.


Referenciák

FLEETware – járműkövető szolgáltatás -