Hírek - GPS alapú nyomkövető szolgáltatás, járműkövetés | FLEETware – műholdas flottakövetés

OPCIONÁLIS lehetőségek

FLEETware – járműkövető szolgáltatás -

iButton sofőrazonosítás

Lehetőség van egy mágnes kulcs segítségével sofőrazonosításra is. Ehhez szükség van egy érzékelő beszerelésére. Ennek az érzékelőnek a végét kivezetik a gépjármű műszerfalából és ehhez az érzékelő ponthoz kell odatartani ezt a sofőrazonosító mágnes kulcsot. Az érzékelő miliszekundomok alatt küld adatot a rendszernek, arról, hogy használták a sofőrazonosítást.

Bővebben >>

Ez a funkció elsősorban akkor hasznos, ha egy járművet több sofőr is használ. Indításkor, a mágnes kulcs használatának köszönhetően, a rendszer automatikusan hozzárendeli a járműhez az aktuális sofőrt, így Önnek nem kell erre külön időt szakítani, a rendszer elvégzi ezt Ön helyett.

Ennek a megoldásnak köszönhetően, egyszerűen visszakereshető ki, mikor, hol, mennyit használta a gépkocsit. Ezeknek az adatoknak köszönhetően egyszerűsödik a bér és a költségelszámolás.

A FLEETware nyomkövető szolgáltatás iButton funkciója nagyon jó még vagyonvédelemre is. Be tudjuk állítani, hogy a mágnes kulcs használata nélkül, ne tudják elindítani az autót.

Illetőlegesen azt is be tudjuk állítani, hogy ha valaki elindítja az autót, sofőr azonosítás nélkül, akkor erről az eseményről a rendszer küld egy riasztást. Ennek az SMS-en, vagy e-mailen keresztül kiküldött riasztásnak köszönhetően, amit egy előre beállított címre küld ki, Ön azonnal tudhat róla, ha illetéktelen személy használja a gépjárművet.

Gondoljon csak bele, a mi havidíjunk pár ezer forint, a gépjármű, amit megvédünk, több millió forintot ér. Ne várja meg, míg beüt a baj, előzze meg azt a FLEETware Gps nyomkövetés segítségével!

FLEETware – járműkövető szolgáltatás -

Hivatali/magánút kapcsoló

Lehetőség van egy kapcsoló beépítésére is, aminek köszönhetően könnyedén elválasztható a jármű magán, illetve munkacélra történő használata.

Bővebben >>

Ez egy nagyon egyszerűen működő két állású kapcsoló, aminek a segítségével egyszerűsíthetőek az elszámolások. A kapcsoló egyik állása jelenti a hivatali utat, a másik állás a magán utat.

Elsősorban olyan sofőröknek ajánljuk ezt a megoldást, akik amellett, hogy a céges tulajdonú gépjárművel dolgoznak, a munka végeztével magán célra is használhatják azt. Ilyenek például az üzletkötői járművek.

Ennek az egyszerű kapcsolónak a segítségével letisztíthatja a kimutatásokat. Pontos elszámolásokat készíthet a magán célú megtett út és a munka célú megtett útból, aminek köszönhetően a FLEETware Gps járműkövető szolgáltatás tovább segít Önnek csökkenteni a költségeket.

FLEETware – járműkövető szolgáltatás -

Szenzorok

A gépkocsikba beépíthetőek különböző szenzorok is, amik további fontos információkat nyújthatnak a járműről. Ilyenek például: hőmérséklet mérő szenzor, ajtónyitás/raktérnyitás érzékelő szenzor, füstjelző, vagy akár pánikgomb is beszerelhető. Ezeknek a szenzoroknak köszönhetően, Ön mindig biztonságban tudhatja gépjárművét, szállított áruját, vagy sofőrjét, hiszen a rendszer e-mail, vagy SMS figyelmeztetést küld, ha a mért értékek eltérnek a kívánt értéktől, vagy ha riasztást érzékel.

Bővebben >>

Ajtónyitás/raktérnyitás érzékelő szenzorunk elsősorban a fuvarozott áru megvédésre ajánljuk. Szöveges üzenetben figyelmeztet a rendszer, ha kinyitják a szenzorral felszerelt ajtókat.

A füstjelző szenzorunk és a pánikgomb a sofőrt, a járművet és a szállított árut hivatott megvédeni. Ezeknek segítségével biztonságban tudhatja azt, ami Önhöz tartozik. Havi pár ezer forintért megvédheti a milliókat érő gépkocsit, a szállított árut és a pénzben nem kifejezhető, emberi életeket is biztonságban tudhatja.

Hűtött árut szállító autóknál elengedhetetlennek tartjuk a hőmérséklet mérő szenzor beépítését a hűtőtérbe. A FLEETware nyomkövető szolgáltatás ezen kiegészítő funkciójának köszönhetően, Ön mindig pontos megbízható adatot kaphat arról, hogy a raktérben milyen hőmérséklet uralkodik. Mint a többi szenzorunknál itt is be lehet állítani figyelmeztetéseket, riasztásokat. Beállíthat minimum és maximum határt, amiket ha a raktérben uralkodó hőmérséklet elér, a rendszer azonnal figyelmeztetést küld e-mailben, vagy SMS-ben. Ennek a szenzornak a segítségével megakadályozhatja azt, hogy tönkre menjen a szállított hűtött áruja. Bármi is történik, Ön biztonságban tudhatja a járművét, áruját, sofőrjét a FLEETware járműkövető rendszer által biztosított szenzorok segítségével.

FLEETware – járműkövető szolgáltatás -

Immobilizer

Az immobiliser, vagy immobilizer pontos fordításban mozgás gátlót, indításgátlót jelent, mely egy elektronikus biztonsági eszköz a jogtalan felhasználókkal szemben.

Bővebben >>

Működése rendkívül egyszerű: Beépítünk a gépjárműbe egy áramkör megszakító relét, amit rákötünk a gépjármű önindítójára, vagy az üzemanyag pumpájára! Ez az indításgátló relé nem engedi beindítani a gépjárművet, amíg az autóhoz tartozó azonosító kulcsot hozzá nem érintik az azonosító kulcs leolvasó interfészhez.

Ezt a leolvasó interfészt igény szerint el tudjuk rejteni a gépjárműben, így kívülről nézve nincs semmilyen külső látható jele a lopás gátló rendszernek.

Az immobilizer megoldásunk az opcionálisan választható csomagunk része. Havi pár száz forintért Ön biztonságban tudhatja a több milliót érő gépjárművét és a szállított áruját is. Segítünk megvédeni a jogos tulajdonát!