Nyomkövető szolgáltatásunkra 20% kedvezményt adunk!

Cégünk kis és közép vállalkozások igényeire szabott, 3,5 t és az alatti járművekre specializált GPS nyomkövető szolgáltatás nyújt.

Digitális Összefogás keretében szeretnénk felajánlani GPS alapú nyomkövető szolgáltatásunk éves előfizetési díjából 20% kedvezményt! A szolgáltatást online tudja megvásárolni, ahol a fizetési módnál válassza ki az éves díjfizetési opciót.

 

GPS nyomkoveto, Jarmukoveto app

Kinek érdemes GPS nyomkövető szolgáltatást használnia?

Járműkontroll szolgáltatásunk segítséget nyújt minden olyan kis- és középvállalkozás számára, ahol céges járművet használnak, és átlátható, összehangolt kimutatásokra van szükség. Nyomkövető szolgáltatással gépjárművei minden adatához valós időben hozzáfér. Egyszerűen lehívható kimutatásainkkal munkatársai hatékonyságát és járművei kihasználtságát is tudja mérni.

Legnépszerűbb funkcióink:

  • hivatali/magánút riport,
  • NAV felé elszámolható útnyilvántartás,
  • digitális menetlevél,
  • flottakihasználtsági statisztika,
  • fogyasztásmérés,
  • sofőr vezetési stílus

Versenytársainkhoz képest a legjobb ár-érték arányban, a KKV cégek számára is megfizethető havi díjas konstrukciót kínálunk. A piaci normáktól eltérően nálunk magas belépési költségek nélkül is igénybe vehető a szolgáltatás ( díjmentes GPS és Can eszköz opció is választható).

Hasonlítsa össze díjcsomagjainkat és rendelje meg online, pár perc alatt az Ön igényeinek megfelelőt!

Büszkék vagyunk rá, hogy nyomkövető szoftverünk 100%-ban saját fejlesztés, innovatív, hiánypótló funkciókkal, amit ügyfeleink kéréseire/igényeire folyamatosan házon belül fejlesztünk.

Nézze meg milyen funkciókkal tudna segíteni Önnek és vállalatának! Csapatunkat bármilyen kérdésben tudja keresni, segítünk, hogy a legtöbbet tudja kihozni céges járműveiből!

Tegyen egy próbát velünk, 100% elégedettségi garanciát adunk!

Próbálja ki, milyen lenne ha teljes rálátása lenne a céges járművekre és sofőrjeikre! Tudjuk, hogy GPS nyomkövető megoldásunkkal Ön gyorsabban tud reagálni ügyfelei igényeire, hatékonyabbá tudja tenni a járművei kihasználtságát.  Segítünk, hogy vállalkozásában azokkal a feladatokkal tudjon foglalkozni, ami profitot termel.

Androidos és IOS alkalmazásunk segítségével már mobiltelefonról is elérheti FLEETware nyomkövetési szolgáltatásunkat.

Töltse le INGYEN és tapasztalja meg előnyeit! A Play Áruházban és az App Store-ban is elérhető!

Rendelje meg bátran webáruházunkban a szolgáltatást, hiszen a szerződéskötés, a fizetés, a számlázás online is tudja intézni! Irány a webshop!

Ha még kérdése van keressen minket, kollégáink segítenek a választásban:

Telefon: +36 (30) 207-3416 | +36 (30) 477-6033
E-mail: info@fleetware.hu

Ügyfélszolgálat