Hírek - GPS alapú nyomkövető szolgáltatás, járműkövetés | FLEETware – műholdas flottakövetés
FLEETware – járműkövető szolgáltatás -

Mobil applikáció

A FLEETware Gps-es nyomkövető szolgáltatás, egy korszerű járműkövető rendszernek eleget téve, rendelkezik saját fejlesztésű mobil applikációval is.

Mobil applikációnk elérhető a három legtöbbet használt platformon: Android, IOS és Windows Phone. Ez a három főbb operációs rendszer lefedi az emberek által használt készülékek több mint 90%-át.

Bővebben >>

Mobil applikációnknak köszönhetően, Ön pár gombnyomással azonnal megtudhatja, merre jár a követett járműve. Megmutatja, továbbá azt, hogy a gépjárművén van-e gyújtás, illetve azt, hogy áll-e a jármű. Amennyiben a gépjármű halad, akkor a pillanatnyi sebességét is kimutatja a járműnek. Pár gombnyomással azonnal megtudhatja, hogy merre jár a jármű, egyáltalán halad-e. És ehhez nem kell más, mint az okos telefonja.

Ezeket a mobil alkalmazásokat a különböző platformok boltjaiból tudja ingyenesen letölteni, amit a jogosultság engedélyezése után már használhat is.

Használata rendkívül egyszerű, senkinek sem okozhat problémát. Ezzel a kiegészítő szolgáltatásunkkal Önnek már számítógép előtt sem kell lennie, hogy valós idejű információhoz jusson a követett járműveit illetően.

A program kiválóan alkalmas autóban való használatra, de akár túrák, sporttevékenységek közben is hasznos lehet. Lényege, hogy asztali számítógép nélkül is el tudja érni a rendszerünket. Korszerűsítjük a munkavégzését!

FLEETware – járműkövető szolgáltatás - Flottakövető mobil alkalmazás
FLEETware – járműkövető szolgáltatás -

SMS kommunikáció

A nyomkövetés mellé igényelhető SMS kommunikáció is. Ez egyoldalú kommunikációt jelent, ami pár gombnyomással elérhető a FLEETware nyomkövető szolgáltatás felületén.

Ennek a funkciónak a segítségével, gyorsítható a munkavégzés. Rendkívül gyorsan és egyszerűen adhat további utasításokat a gépkocsivezetőknek, úgy hogy Ön látja is, hogy merre jár éppen nyomkövetővel felszerelt gépjármű.

Bővebben >>

Ennek a szolgáltatásunknak köszönhetően Ön tovább csökkentheti céges költségeit. SMS üzenetküldő panelünknek hála a kommunikációra szánt költségeket jelentős mértékben tudja redukálni. Nem csak a sofőröknek, hanem bárkinek küldhet SMS-t a szolgáltatásunk segítségével, így ennek a funkciónak a felhasználása nem merül ki a céges kereteken belül, magán célokra is költséghatékonyan lehet használni.

A nyomkövetésre használt webes felületen található a kommunikációs panelünk. Használata rendkívül egyszerű. Csupán annyit kell tennie, hogy beírja az elküldeni kívánt SMS tartalmát, hozzárendeli az előre felvitt sofőr telefonszámát, vagy kézzel beüti azt, majd az „elküldés” gombra kattintva már üzenhet is.

SMS bármilyen magyar számra küldhető, tartózkodási helytől függetlenül, így Ön akár a külföldön lévő sofőrjének is üzenhet, anélkül hogy ezért többletköltséget számolna fel a rendszer. Egy SMS ára 15Ft-ba kerül, és egy SMS 500 karaktert tartalmazhat.

A FLEETware járműkövető szolgáltatás a kommunikációra szánt költségeket is segít csökkenteni!