Miért a FLEETware? - GPS alapú nyomkövető szolgáltatás, járműkövetés | FLEETware – műholdas flottakövetés

A FLEETware filozófiájának egyik alapköve, hogy a legmagasabb szintű szolgáltatásnak az ügyfelek tényleges igényeit kell szem előtt tartania. Ezért megoldásunkat ezt a célt szem előtt tartva alakítottuk ki:

  • Kipróbálási lehetőség 100%-os pénzvisszafizetési garanciával
  • Tankfúrás nélkül megvalósított üzemanyag fogyasztás mérés (CAN Bus)
  • Teljes körű ügyféltámogatás kis flottával rendelkező ügyfelek esetén is
  • Folyamatos fejlesztések ügyfeleink visszajelzései alapján
  • Google Maps térképlicenc a hozzá tartozó teljes jelen és jövőbeli funkcionalitással
  • Kedvezményes árú nyomkövető eszközök (igény szerint bérlési és vásárlási lehetőség)
  • Több mint 30 beszerelő pont országszerte
  • Teljes európai nyomkövetés (nem csak EU tagállamok)
  • Egyedi ajánlatkérési lehetőség

100% pénz visszafizetési garancia:


Az ITware most lehetőséget biztosít Önöknek, hogy 1 hónapon keresztül 100%-os pénzvisszatérítési garancia keretein belül kipróbálják a FLEETware járműkövető szolgáltatást. Amennyiben még nincs ilyen rendszerük, úgy most a gyakorlatban is megismerhetik a flottakövetés költségcsökkentő és hatékonyságnövelő tulajdonságait. Amennyiben rendelkeznek már hasonló szolgáltatással, így ez remek alkalom az összehasonlításra, győződjön meg saját szemével, hogyan kaphat többet kevesebbért.


Furgonok, üzletkötői autók szakértője:


A FLEETware szolgáltatásunkat a furgonok, kisteher gépjárművek, kisbuszok és személygépjárművekre specializáltuk. Az általunk használt nyomkövető eszközök kisméretűek, így rendkívül kevés helyet igényelnek. A kisebb gépjárművek mellett természetesen bármilyen gépjármű esetén nyújtunk hozzáértő megoldást. Kamionok és nagyobb buszok esetén is specializált nyomkövető eszközt szerelünk be és kisebb járművekhez hasonlóan az üzemanyagmérést itt is a jármű elektronikai rendszerén keresztül végezzük, költséges szonda telepítése nélkül.


Teljes körű ügyféltámogatás kisebb flottával rendelkező ügyfelek esetén is:


Célunk elkerülni az átlagos hazai szolgáltatók üzletpolitikáját, miszerint csak és kizárólag a nagy, sok autóval rendelkező cégekre fordítanak kiemelt figyelmet. Ezzel szemben a FLEETware szolgáltatásnál vállaljuk, hogy ugyanolyan magas szintű ügyféltámogatást nyújtunk a pár autós ügyfeleinknek, mint a több tucat gépjárművel rendelkezőknek.


Folyamatos fejlesztések ügyfeleink visszajelzései alapján:


Mivel az ITware Kft. egy évtizedes múltú, egyedi szoftverfejlesztéssel foglalkozó vállalat, így a folyamatos fejlesztések és innovatív megoldások képezik a FLEETware egyik kiemelkedő erényét. Élje át többi ügyfelünkkel együtt, hogyan válik igényéből egy új funkció a felületen, hogyan változik hónapról hónapra a szolgáltatás, hogy Önnek kényelmesebb legyen.


Google Maps térkép licenc:


A FLEETware azon kevés magyarországi szolgáltatás közé tartozik, amelyek rendelkeznek a teljeskörű GoogleMaps licensszel. Ennek hatására ügyfeleink minden jelenlegi Google térképes funkcionalitást használhatnak és minden jövőbeni Google fejlesztést, amit implementálunk a FLEETware szolgáltatásba díjmentesen megkapnak. A számos kiegészítő funkció mellett a Google térképe az egyik legdinamikusabban frissülő és fejlődő térkép, ami elérhető.


Kedvezményes árú nyomkövető eszközök:


A gépjárművek nyomkövetővel történő felszerelésnél többnyire az eszközök jelentik a legnagyobb költséget az ügyfeleknek. A nyomkövető eszközeinket közvetlenül a gyártótól szerezzük be, így a lehető legkedvezőbb konstrukcióban tudjuk ügyfeleinknek nyújtani. A cégek szükségleteit szem előtt tartva pedig lehetőséget biztosítunk vásárlásra vagy akár bérlési konstrukcióra is.


Több mint 30 beszerelő pont országszerte:


Ügyfeleink kényelme érdekében már több mint 30 beszerelő ponttal rendelkezünk országszerte. Kiemelt figyelmet fordítunk rá, hogy a legmagasabban képzett szakemberekkel dolgozzunk együtt és a szervizeink is ügyfélbarát környezetet adjanak felhasználóinknak. Szakembereink egyedi igények szerint is be tudják szerelni a készülékeket, akár rejtett módon, ezen felül szinte bármilyen érzékelőt és szenzort is rá tudnak kötni a nyomkövető eszközökre.


Teljes európai nyomkövetés (nem csak EU-n belül):


A legnagyobb telekom szolgáltatókkal való évtizedes együttműködésünknek köszönhetően sikerült egy olyan adatkommunikációs csomagot létrehozni, melynek segítségével ügyfeleink fix havidíj mellett Európa teljes területén elérhetik a szolgáltatást élőben, tehát nem csak az EU tagállamain belül. Így már nem kell több ezer forintot költeni, ha élőben szeretnék látni a jármű mozgását Oroszország, Ukrajna vagy Törökország területén belül.