10 kép ami megmutatja, miért jó céges autókba FLEETware GPS nyomkövetőt tenni!

2019. július 2.

Egyre több vállalkozás könnyíti meg életét céges autóikba szerelt flottakövető szolgáltatásokkal, mivel így nem csak időt, hanem pénzt is megtakarítanak. Hamarabb megtalálják hol szivárognak el a költségek, hol lehetne optimalizálni, gyorsabban reagálnak az ügyfélmegkeresésekre így több pénzt tudnak termelni.

Megmutatjuk hogyan is történik ez a gyakorlatban a FLEETware járműkontroll szolgáltatással!

1. Járműveivel, sofőrjeivel kapcsolatos összes adatot egy helyen, könnyedén elér.

Bárhol is van éppen, valós idejű információkat kaphat céges autói helyzetéről

  • ki vezeti a járművet,
  • mi az útiránya,
  • milyen sebességgel halad.

A térkép segítségével Ön mindig pontosan tudhatja, hogy járműve mikor hagyta el a telephelyet, mikor érkezik meg a célállomásra, illetve a térkép segítségével pontosan kiszámíthatja, mennyi időre van még szüksége sofőrjének, hogy elérje a célállomást.

Szerviz-, egyéb szolgáltatást nyújtó partnereink egyik kedvenc funkciója!

A járművek ikonjának színe változik aszerint, hogy mozog, vagy áll a gépkocsi. Erre az ikonra kattintva azonnal éáthatjuk a gépkocsi pillanatnyi sebességét, vagy a GPS koordinátákat Ez az ikon változtatható aszerint, hogy Ön a nyomkövető rendszert milyen gépkocsiba szerelteti be. Lehetőség van beállítani kamion, személygépkocsi, illetve teherautó ikont is egyaránt.

Az Open Street Map-nek köszönhetően egyértelműen kirajzolódik a Föld valamennyi utcája, útja, úgy, hogy a házszámokat is jól láthatóan kirajzolja. Ezeket a címeket, házszámra pontosan képes megjeleníteni a rendszerünk a kimutatásokban.

Androidos és IOS alkalmazásunk segítségével már mobiltelefonról is elérheti FLEETware nyomkövetős szolgáltatásunkat.

Töltse le INGYEN és tapasztalja meg előnyeit! Play Áruházban és App Store-ban is elérhető!

2. NAV konform Menetlevél / Útnyilvántartás készítés egyszerűen, gyorsan.

Szeretné költségként elszámolni céges autói fogyasztását, áfáját?* Ehhez a jogszabályi követelményeknek megfelelő útnyilvántartást kell vezetni, melyet a FLEETware-rel egy gombnyomással lehívhat.

 

3. Tudjuk, hogy szeretné biztonságban tudni értékes járműveit, rakományát, szerszámait. Ha a lopást teljesen megakadályozni nem tudjuk, az alábbi funkciók segítséget nyújtanak a hétköznapokban!

A Geofencing vagyonvédelmi funkciónak köszönhetően információt kaphat, ha járműve belépett, vagy kilépett a riasztási zónából. Tetszőleges nagyságú zónát állíthat be, amit ha átlép a jármű, a rendszer SMS, illetve e-mail riasztást küld egy előre beállított, e-mail címre, vagy telefonszámra.

Távoli indításgátlás funkció járműlopás, illetéktelen használat esetén is használható.

Extra szenzorok segítségével – bármilyen analóg/digitális szenzor – figyelheti a hőmérsékletet- és páratartalmat, akkufeszültséget, mindezeket riportokban is kimutatja, sofőrhöz rendelve.

Ezeket a megtörtént riasztásokat a rendszer elmenti, így Ön visszakeresheti őket, az esetleges elszámoltatások végett.

4. Magánfelhasználásra is engedi kollégáinak az autó használatát? Ilyen esetben csak az üzleti használat arányában igényelhető vissza az áfa, így külön kell vezetni a céges és magánutakat.

Ezért nálunk lehetőség van egy kapcsoló beépítésére is, aminek köszönhetően könnyedén elválasztható a jármű magán, illetve munkacélra történő használata. Ezután már könnyedén tudja a hó végi elszámolásokat elkészíteni.

5. Szeretne még pontosabb információkat kapni járműveiről, mint például a gépjárművek átlagfogyasztása, sofőrönkénti pontos üzemanyagfogyasztás, fordulatszám adatok, maximális sebesség, gázpedál állás stb. ?

A CAN-Bus kimutatásunk egy összetett táblázatos kimutatást készít a jármű legfőbb költségtényezőjéről az üzemanyag fogyasztási adatokról.

Ezen felül rendkívül egyszerűen kiszűrhető a nem megfelelő gépjármű használat.

A kimutatásunk megjeleníti adott napon: összesen megtett kilométert, az összesen elfogyasztott üzemanyagot, adott napon elért maximális sebességet, fordulatszámot és a napi átlagfogyasztást is kiszámolja.

GPS alapú nyomkövetővel naprakész információkat kap céges autóiról, átláthatóvá válik a járműpark működése, költségei.

További előny, hogy azonnal tud reagálni a váratlan helyzetekre és gyorsabban tud döntést hozni konkurenciájánál.

Összetett kimutatásainkkal optimalizálható a működési-, üzemanyag-költség , ezáltal cége profitját is növelheti.

Ne feledje, mi 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalunk, hiszen az Ön elégedettsége valóban fontos számunkra!

Tegyen egy próbát velünk, rendeljen kényelmesen, egyszerűen, online, kizárólag nálunk.

*A jövedelemszerző a tevékenységéhez használt gépjármű költségelszámoláshoz útnyilvántartás vezetésére kötelezett. Bér- és lízingelt autók áfa visszaigénylése, egyéni vállalkozók saját gépjármű elszámolásához, 3.5t alatti kishaszongépjárművekre, akik kizárólag saját árut szállítanak.

2019. július 2.