Hírek - GPS alapú nyomkövető szolgáltatás, járműkövetés | FLEETware – műholdas flottakövetés

3,5t fölött

3.5T fölötti össztömegű járművek esetén is számíthat a FLEETware széles funkcionalitására és folyamatosan, az ügyfelek igényeinek megfelelően fejlődő rendszerére. Nyomkövetés, vagyonvédelem, járműadatok nyilvántartása, raktéri szenzorok, üzenetküldés és mobil applikáció mind rendelkezésre áll, hogy segítsen Önnek a költségek csökkentésében és az üzleti kockázatok mérséklésében. Kérjük lépjen kapcsolatba velünk egyedi szolgáltatási ajánlatért, vagy éljen az ingyenes kipróbálás lehetőségével!

Kamionok esetén a következő főbb funkciókat tudjuk Önnek nyújtani:

Járművek térképes megjelenítése, követése

Járműveit a nap 24 órájában nyomon követheti webes böngésző segítségével. A FLEETware ötméteres pontossággal képes meghatározni a jármű pontos földrajzi helyzetét. Rendszerünk a jól ismert Google Maps térképet használja. A járművek historikus mozgása megjeleníthető, visszajátszható. Szolgáltatásunk kezelése egyszerű, bárki könnyedén megtanulhatja, nem igényel komoly teljesítményű számítógépet sem és webes böngésző segítségével meg tudja jeleníteni.

Alap járműadatok megjelenítése

A FLEETware flottakövető rendszernek köszönhetően a legfontosabb aktuális járműadatokat, mint például a sebességet, vagy a gyújtást, rendkívül egyszerűen tudja megjeleníteni a webes felületen.

Mobil applikáció

Standard csomagunk része még a mobil applikációnk is. Ennek segítségével ön az okos telefonján is meg tudja jeleníteni valós időben a járművei pozícióját, mozgását. Korszerűvé teheti munkavégzését. Mobil applikációnk elérhető IOS, Android és Windows Phone platformokon is.

Adatbázis kezelés

A FLEETware adatbázisa egyszerűen szerkeszthető, az egyes járművekhez, illetve sofőrökhöz a legkülönfélébb azonosító adatokat rendelheti hozzá. (pl. rendszám, típus, forgalmi engedély adatai és azonosítója, gépkocsivezető és adatai, stb.)

Testre szabható kimutatások

A FLEETware szolgáltatással különböző testre szabható riportokat kérhet (megtett út, idő, átlagsebesség, stb.), ami a vállalatirányítási rendszerhez ad segítséget. Ezeknek az adatoknak a segítségével pontos elszámolásokat készíthet.

POI helyek

Ennek a funkciónak a segítségével, beállíthat gyakran látogatott, fontos földrajzi helyeket, amiket ha a jármű elér, vagy átlép, akkor a rendszer e-mailben, vagy sms-ben értesít. Például értesítést kaphat arról, ha a jármű betér egy benzinkútra, vagy ha átlépi a határt.

Geofencing

A Geofencing kiegészítő funkció segítségével előre beállíthat területeket, amiket ha a jármű elhagy, a rendszer azonnal küld egy figyelmeztetést sms-ben, vagy e-mailben. A riasztásokról egy listát készít a program, amit a webes felületen bármikor megtekinthet. Ez a funkció tökéletesen használható a járművek védelmére is, hiszen azonnal láthatja, ha a járműve elhagyta az előre meghatározott zónát, vagy letért a megszabott útvonalról.

SMS kommunikáció

A FLEETware segítségével könnyedén küldhet a sofőröknek sms-t. Ez a webes felületen keresztül történik, és harmad annyiba kerül, mint egy normál sms. A rajtunk keresztül küldött sms ára külföldön is ugyanannyi, mint belföldön. Ezzel a funkcióval jelentősen csökkentheti a telefonszámlát és egyszerűen adhat újabb utasításokat, gyorsítva ezzel a munkavégzést.

iButton sofőrazonosítás

Lehetőség van egyedi sofőrazonosításra is. Egy érzékelő beépítése után, az iButton sofőrazonosító segítségével hozzárendelhet egy járműhöz egy azonosított sofőrt. Ez egy mágnes kulcs segítségével történik. Az iButton funkcióval nyomon követhető, illetve visszakereshető, hogy melyik utat, melyik sofőr tette meg. Ez segít a járműhasználat és a gépjármű vezetők munkaidejének nyilvántartásában, és az ebből eredő bér és járműköltségek elszámolásában is.

Szenzorok

Igény szerint be tudunk építeni különböző szenzorokat is. Például: raktér hőmérsékletmérő szenzor, ajtó raktérnyitás érzékelő szenzor, pánikgomb, vagy akár füstjelző szenzort is. Az eszközök azonnal figyelmeztetést küldenek, ha a mért értékek eltérnek a normális tartománytól (pl. füstjelzés, pánikriasztás, raktérnyitás menet közben stb.). Ezekkel az érzékelőkkel megvédheti a sofőrt, a rakományt és vele együtt a profitot is.